Jednostavno. Čisto. Prirodno.

O nama

                                      – O nama –

 

Jelena, osnivač prirodne kozmetike Pure Natural

Jelena

 

Zdravo svima, ja sam Jelena, osnivač prirodne kozmetike Pure natural. Po struci sam industrijski farmaceut, ali je moja ljubav prema prirodi i prirodnim sastojcima presudila i zbog toga sam se okrenula  pravljenju isključivo prirodnih proizvoda za negu lica i tela.
Želim da se bolje upoznamo i da svakodnevno razmenjumo iskustva vezana za prirodnu kozmetiku i zdrav način života.
Otvorena sam za sva vaša pitanja, predloge i savete.

Nekada su ljudi živeli dugo, zdravo i u skladu sa prirodom. Verujem da ona ima leka za sve naše probleme, ali smo se mi tokom godina udaljili od prirode i zaboravili da je ona deo nas.

Danas smo okruženi velikim izborom raznih proizvoda sa lepom ambalažom, koja nam odvlači pažnju od onog što je najbitnije – pravog sastava tih proizvoda. U njima je veoma mali procenat prirodnih sastojaka, a većina njih jeste čista hemija, koja ima mali benefit za naš organizam, štaviše ona šteti koži i telu.

Moj cilj je da ponovo uključimo prirodne proizvode u našu dnevnu rutinu, kako bismo bili zdraviji, srećniji, a samim tim i lepši.

Svi Pure natural proizvodi su ručno pravljeni u malim serijama, koristeći tradicionalne metode,a sastojci su pažljivo birani,i odgovarajuće kombinovani za svaki proizvod.

Nikada ne testiram proizvode na životinjama i ne koristim sastojke životinjskog porekla. Koristim proizvode od pčela koji dolaze od lokalnih pčelara.

Moj moto je : Jednostavno. Čisto. Prirodno.

 

 

Prirodna kozmetika Pure Natural, purenatural.rs

 

 

Besplatna dostava za sve porudžbine preko 2000 dinara!