Jednostavno. Čisto. Prirodno.

Politika privatnosti

POLITIKA ZAŠTITE PRIVATNOSTI

Poštovani posetioci Pure natural internet prodavnice,

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa i mesto za isporuku, e-mail i broj Vašeg mobilnog telefona.  Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše porudžbine.

U tom smislu, od Vas tražimo samo osnovne podatke koji su nam neophodni za sprovođenje internet prodaje, odnosno podatke koji će nam omogućiti da Vas informišemo o svemu što može doprineti poboljšanju naše usluge, a samim tim i povećanju Vašeg zadovoljstva našom ponudom i uslovima kupovine.

Svi podaci prikupljeni kroz internet prodaju, uključujući i podatke o proizvodima koje naši članovi pretražuju i kupuju, odnosno o stranicama koje posećuju, biće pažljivo analizirani i obrađeni,a isti će biti iskorišćeni za poboljšanje naše ponude kao i izgleda naših stranica, sve u cilju omogućavanja jednostavnije, bezbednije, brže i udobnije kupovine.

Vaši lični podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe,niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

purenatural.rs koristi „kolačiće“ kako bi Vam pomogao da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Korišćenje naših servisa podrazumeva Vašu saglasnost sa navedenim uslovima korišćenja. Sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim kupcima.

Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 3000 dinara!