Šampon za suvo pranje kose – skrob + kaolin

рсд550.00

Категорија: Ознаке: ,

Опис

Čemu služi: Šampon za suvo pranje kose, produžava svežinu i čistoću Vaše kose.

Upotreba: Po potrebi

Zašto ga volimo: Prirodan šampon za pranje kose, koji podjednako dobro deluje kao i drogerijski šamponi, ali uz veliku prednost- ne sadrži u sebi talk, već prirodnu zamenu za njega.

Kako se koristi: Proizvod ravnomerno naneti aplikatorom za nanošenje na teme kose, ostaviti par minuta kako bi prah delovao. Dobro i temeljno očešljati kosu u temenu, a zatim i celom dužinom.

Extra savet: Šampon se može korisiti i na čistoj kosi za podizanje njenog volumena.

Sastav: Skrob, kaolin, eterično ulje.

100ml

Rok trajanja: 6 meseci od otvaranja pakovanja

Ukoliko ste trudni konsultujte se sa svojim lekarom pre upotrebe biljnih proizvoda. Uvek uradite probni test na malom delu kož,e pre  nanošenja na veliku površinu.

 

 

Detalji i  benefiti svakog sastojka

Skrob –  Skrob, dobijen od kukuruza,  koristi se kao apsorbent u kozmetici umesto talka, kao njegova zdrava zamena. Kukuruzni skrob daje osećaj svilenkastog, suvog praha koji ima bolju moć upijanja od talka.

Kaolin – Glina je mineralnog porekla, nastaje trošenjem stena bogatim silicijumom, kao i u termalnim izvorima. Sadrži aluminijum, silicijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe, nikl i druge metale. Glinom izvlačimo štetne materije iz kože, uključujući i višak masnoće, dajemo koži vredne minerale, nežno odstranjujemo sloj mrtvih ćelija kože (blagi piling), čistimo pore kože.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Šampon za suvo pranje kose – skrob + kaolin”