Serum za trepavice i obrve

(2 рецензије корисника)

рсд550.00

Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Čemu služi: Serum za rast trepavica i obrva

 

Upotreba:  Uveče

 

Zašto ga volimo: Serum utiče na rast trepavica, na potpuno prirodan način i uz pomoć čistih, bogatih ulja i vitamina E.

 

Kako se koristi: Aplikatorom (četkicom) naneti malu količinu seruma na sam koren trepavica i obrve. Poželjno je tretman raditi svako veče, u periodu od 3-4 nedelje, kako bi ste videli prave rezultate.

Extra savet: Tretman možete ponoviti i ujutru, ukoliko tog dana ne nosite šminku ili maskaru.

Sastav: Ricinusovo ulje, maslinovo ulje, vitamin E.

Rok trajanja: 6 meseci od  otvaranja.

 

Ukoliko ste trudni konsultujte se sa svojim lekarom pre upotrebe biljnih proizvoda. Uvek uradite probni test na malom delu kože, pre  nanošenja na veliku površinu.

Detalji i  benefiti svakog sastojka

Ricinus communis oil – Ovo ulje može se koristiti za svaki deo tela, a najpoznatije je ricinusovo ulje za kožu i za kosu. Pomaže pri lečenju reume, artritisa, koristi se kao laksativ ili diuretik, pomaže u borbi protiv peruti, pomaže u rastu kose i trepavica, cirkulaciji, pomaže pri bolnim menstruacijama, ima antibakterijsko i antivirusno dejstvo.

Maslinovo ulje – Koristi se kao važan sastojak kozmetičkih preparata, namenjenih za zaštitu od sunca, negu suve kože, uklanjanje posledica opekotina i ožiljaka. Maslinovo ulje je odlično anti-aging sredstvo koje obezbjeđuje dugovečnost. Jako je dobro i za ten, jer iz njega izvlači zdravi sjaj, a kosu čini sjajnom i glatkom

Vitamin E – Najvažnija uloga vitamina E je zaštita kože od štetnog delovanja UV zraka, vlaženje kože, usporavanje stvaranja bora i poboljšavanje mikrocirkulacije u koži. Često se dodaje različitim kozmetičkim proizvodima jer sprečava oksidaciju liposolubilnih sastojaka kozmetičkog proizvoda.

2 рецензије за Serum za trepavice i obrve

  1. Silvana

    Trepavice su duze i znatno cvrsce- jace! Odlicna stvar

  2. Jelena

    Prezadovoljna! Nakon tretmana trepavice dobiju i na duzini i na gustini, kao i obrve❤️

Додај рецензију